Botox / Fillers
Home

Botox/Fillers

Botox & Fillers

Voor diverse medische specialisaties werkt Aura Esthetics samen met BIG geregistreerde artsen.

 

De artsen zijn onder andere gespecialiseerd in huidverbeteringtechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, lasers en peelings.

We zetten ons helemaal in om je een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid.

Maak een afspraak en ervaar hoe onze artsen je kunnen helpen om jouw doelen te realiseren.

 

 

Botuline Toxine

botuline toxine

Botuline toxine

Botuline Toxine wordt gebruikt om de spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen, zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachte en natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd.

Bij Aura Esthetics wordt het merk Azzalure en Bocouture gebruikt voor deze Botuline Toxine behandelingen.

Tijdens de behandeling wordt met kleine prikjes de spier ingespoten met botox waardoor deze spier ontspant. Met als resultaat dat de rimpel vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Het resultaat is na ongeveer 5 dagen zichtbaar.

Huidreactie
Je kunt wat rode plekjes hebben op de behandelde zones. Soms treedt er op de injectieplaats een klein blauw plekje op. Dit trekt meestal binnen twee dagen weg.

De duur van de behandeling
10 minuten

Duurzaamheid
De duur van het effect ligt bij eenmalig gebruik tussen de 3 tot 6 maanden*. Bij regelmatige herhaling van de behandeling zal het cosmetisch effect tot wel zes maanden aanhouden.

Interval
3 maanden

Advies
48 uur na de behandeling geen inspanningen hebben waarbij je kunt gaan transpireren. Wacht dus met sporten, het bezoek aan een sauna of het nemen van een hete douche.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat je kunt verwachten.

Fillers

Door onze artsen worden alleen fillers gebruikt die grondig onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid. De meeste fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg.

Een filler op basis van hyaluronzuur blijft na injectie meestal tussen 6 en 18 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling worden de lijnen in het gezicht vlakker, minder opvallend en je krijgt een gladder huid.

 

Welke probleemgebieden kunnen we behandelen met fillers?

• Rimpelbehandeling
• Neus-lipplooi
• Lip volumevergroting
• Wallen/Ogen
• Mondhoeken
• Handen
• Neus

Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in onze huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in je huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult.

 

Resultaat

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zul je dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal van tijdelijke aard en verdwijnt vanzelf.

 

Wil je meer weten over deze behandelingen ? Neem contact met ons op. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek! 

  Vondelstraat 38
  5462 CS, Veghel
  info@auraesthetics.nl
  06-46941697
 Whatsapp ons!