Herbalife
Home

Herbalife

Herbalife

Aura esthetics is een partnership aangegaan met Herbalife Nutrition! Mocht je bij Herbalife nu direct denken aan jezelf uithongeren en leven op afvalshakes, lees dan vooral even verder. Dit is namelijk zeker niet het geval.

Wat doet Herbalife

Herbalife heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van educatie en ondersteuning van een gezond en actief leefpatroon. Betekent dit dan dat het gaat over afvallen? Nou niet perse.

Ja je kan de maaltijdvervangende shakes gebruiken als middel ter ondersteuning bij gewichtsverlies. Dit is echter maar een heel klein onderdeel hoe Herbalife kan bijdragen bij een gezonde en actieve levensstijl.

Zo hebben ze een breed scala aan supplementen, een sportlijn en nog veel meer ontwikkeld om mensen te ondersteunen bij het bereiken en behouden van een gezonde levensstijl. Het mooie van alle producten is dat zij precies zo zijn samengesteld dat ze de juiste combinatie van voedingsstoffen bevatten (zowel macro- als micronutriënten), wat bij kan dragen aan gewichtscontrole, maar ook een energieker en fitter gevoel.

Wat wij echter het allermooiste aspect vinden aan Herbalife is dat zij hun producten niet overal zomaar te koop aanbieden, maar dat alleen aangesloten partners de producten mogen verkopen.

Wat is hier dan zo mooi aan? Deze members worden geselecteerd op basis van ervaring en motivatie om anderen te helpen én worden door Herbalife nog eens bovenop de kennis die ze al hebben intern opgeleid.

Hierdoor weet je zeker dat degene bij wie je de producten afneemt gedegen kennis heeft van voeding en van de producten van Herbalife. Hiermee onderscheiden ze zich ten opzichte van een standaard aanbieder van proteïneshakes en supplementen.

Wat betekent dit voor jou

Het partnership tussen Herbalife en Aura esthetics betekent voor jou dat je via ons ook de producten van Herbalife kan bestellen.
Heb je vooral coaching en motivatie nodig tijdens het afvallen? Dat is mogelijk! Als je besluit om Herbalife te bestellen wordt je door 1 van ons van te voren gewogen en gemeten, vervolgens wordt je heel je traject gecoacht.

Mocht je het willen kun je in een groepsapp met ander gebruikers komen. Hier helpen we en motiveren we elkaar.
Ben je inmiddels al nieuwsgierig en wil je de producten eens uitproberen? Als je ons een e-mail stuurt dan kunnen we je meer informatie en het try-out pakket aanbieden

herbalife logo

  Vondelstraat 38
  5462 CS, Veghel
  info@auraesthetics.nl
  06-46941697
 Whatsapp ons!