Mesofillers
Home

Mesofillers

Mesofillers

Wil jij vollere lippen? Of wil jij van je lijntjes/rimpeltjes af? Maak dan nu je afspraak bij aura esthetics voor mesofillers. Onze meso-gun is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig.
We kunnen de lippen meer volume geven, het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. Ook kunnen we een haviksneus corrigeren en meer volume geven bij bijvoorbeeld de jukbeenderen, kin of kaaklijn.

De meso-gun is een intelligent programeerbaar systeem dat in staat is om crosslinked hyaluronzuur in te brengen. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.

Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 9 tot 12 maanden aan (lippen ongeveer 9 maanden) en afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn!

Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande mesoguns niet krachtig genoeg zijn om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken.

Voordelen
Het product waarmee gewerkt wordt is hyaluronzuur. Omdat dit een lichaamseigen stof is, bestaat er nagenoeg geen kans op bijwerkingen. Afhankelijk van uw leefwijze ( roken, veel in de zon, alcoholgebruik) wordt hyaluron in 6 tot 8 maanden afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd.

De behandeling
Eerst wordt uw huid ontsmet, hierna wordt met behulp van de Mesogun de vloeistof met kleine prikjes direct onder de huid ingebracht. De gun verdeeld het materiaal gelijkmatig en zorgt ervoor dat het overal even diep in de huid komt.

Behandeling mesofillers is effectief voor

✓ Volume van lippen
✓ Opvullen van lijntjes / rimpeltjes
✓ Haviksneus
✓ Volume jukbeenderen
✓ Volume kaaklijn
✓ Volume kin
✓ Opvullen van neuslippenplooi

Contra-indicaties

✓ Zwangerschap
✓ Borstvoeding
✓ Hart of vaatziektes
✓ Huidinfectie / schimmel infectie
✓ Actieve koortslip
✓ Bij gebruik van medicijnen / zalfjes
✓ Epilepsie
✓ Botox en fillers moet 3 weken tussen zitten
✓ Kanker
✓ Bij gebruik van roaccutane, vitamine a creme of andere voorgeschreven middelen voor je huid

Nazorg

✓ Gebruik geen make-up gedurende tenminste 12 uur na de behandeling
✓ Geen inspannende activiteiten tot 24 uur na de behandeling
✓ Gedurende 1 week na de behandeling niet drukken op behandelde plaatsen
✓ Gedurende 2 weken na de behandeling:
✓ Geen Sauna/Turks stoombad
✓ Geen langdurige blootstelling aan zon of aan UV licht
✓ Het is mogelijk dat er kleine blauwe plekjes op de behandelde plaats voorkomt, deze trekken vanzelf weg.
✓ Zijn er andere bijwerkingen of vragen neem dan contact met ons op.

Fillers:
Princess

Wat is Princess?

Princess is een hyaluronzuurgel. Voor de verschillende diepten van de rimpels en gradaties van volumeverlies bestaan verschillende soorten:

Princess Volume: Diepe lijnen en volume geven
Princess Filler: Lichte lijnen, de tere gebieden
Princess Rich: Huidverbetering

Wat doen fillers?
Princess & Stylage zijn fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die ook door het lichaam wordt aangemaakt en die heel goed vocht kan vasthouden.
Natuurlijk hyaluronzuur wordt in tegenstelling tot het synthetische hyaluronzuur door het lichaam afgebroken en wordt voortdurend vervangen.

Hyaluronzuren zorgen voor het opvullen van rimpels. Afhankelijk van de diepte en plaats van rimpel, kan één van de drie Princess fillers worden gebruikt.

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid.

Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het HA-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert. Ontdek hoe de tekenen van veroudering zonder operatie en pijn teruggedraaid kunnen worden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die in het hele lichaam aangetroffen wordt, zijn allergische reacties zeer zeldzaam.

Het geïnjecteerde hyaluronzuur geeft de huid weer veerkracht en soepelheid terug door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
Kortom; hyaluronzuur is een veilige filler die na 9-12 maanden door het lichaam zelf wordt geabsorbeerd. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan voor een blijvend resultaat. Het is dus geen permanente filler maar geeft een tijdelijk resultaat.

  Vondelstraat 38
  5462 CS, Veghel
  info@auraesthetics.nl
  06-46941697
 Whatsapp ons!