PRP Plasma / Dracula facelift
Home

PRP plasma – facelift

PRP plasma facelift (Dracula facelift)

PRP plasma Dracula faceliftDe PRP Plasma is een injectable behandeling en uitermate geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Ook voor een doffe en vermoeide huid is het effectief.

Deze behandeling wordt ook wel de Dracula facelift genoemd omdat gebruik wordt gemaakt van het eigen bloed. Er wordt namelijk een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en gescheiden in een speciale centrifuge. De bloedplaatjes worden samen met het plasma opnieuw in de huid gebracht. Het mooie van deze behandeling is dat alles ‘lichaamseigen’ is.

Houdt er rekening mee dat je de eerste 24 uur niet toonbaar bent. Het gelaat is rood en zal ook plasma bevatten wat je gedurende 24 uur op het gelaat moet laten zitten. Daarnaast adviseren we om gedurende 48 uur de zon te vermijden.

De PRP plasma is ook een goede behandeling na een laser behandeling of in combinatie met microneedling.

 

Duur van de behandeling
Ongeveer 40 minuten

 

Voor een optimaal resultaat
4 behandelingen*

 

Interval
4 weken

 

* Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat je kunt verwachten.

 

Wil je meer weten over deze behandeling? Neem dan contact met ons op. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

illustratie plaatjes rijk plasma

De Vampire Facelift is onder andere door enkele ‘celebrities’ zoals Kim Kardashian populair geworden. Hier zie je een foto van haar direct na een PRP-facial. (Foto © Kim Kardashian (Instagram))

  Vondelstraat 38
  5462 CS, Veghel
  info@auraesthetics.nl
  06-46941697
 Whatsapp ons!