Anti-transpiratie
Home

Anti-transpiratie

Anti-transpiratie

Bij overmatig zweten kan door middel van injectie het zweten worden verminderd of volledig stil worden gelegd. Botuline toxine werkt goed tegen overmatig zweten onder de oksels of handen. Botuline toxine blokkeert de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen, waardoor voorkomen wordt dat de klieren zweet produceren. De behandeling die het meest door onze arts wordt uitgevoerd is de Botuline toxine anti-transpiratie behandeling van beide oksels. Eventueel kunnen ook handen of voeten behandeld worden. Je hebt de eerste keer 4-6 maanden plezier van een Botuline toxine anti-transpiratie behandeling. Het effect van een vervolgbehandeling houdt 6-12 maanden aan.

 

Risico’s

Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met bepaalde spier- of zenuwaandoeningen mogen niet behandeld worden. Er zijn geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Botuline toxine bij anti-transpiratie behandelingen.

 

Intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek wordt gekeken of je geschikt bent voor een Botuline toxine anti-transpiratie behandeling. Een intakegesprek is bedoeld om je kennis te laten maken met de behandelend arts en bepaalde aspecten van de behandeling, zoals hersteltijd, bijwerkingen, nazorg en resultaten te bespreken. Tevens wordt er bekeken wat jou verwachtingen en wensen zijn over de behandeling.

 

Voorbereiding

Het is belangrijk dat je oksels zijn geschoren. Er is geen verdovingscrème nodig. De Botuline toxine anti-transpiratie behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

 

Wil je meer weten over deze behandeling? Neem dan contact met ons op. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

  Vondelstraat 38
  5462 CS, Veghel
  info@auraesthetics.nl
  06-46941697
 Whatsapp ons!