CLARITY II Alexandrite & Nd:YAG Laser

Overbeharing

Ongewenste haargroei kan je definitief aanpakken door jouw huid te laten behandelen met de meest effectieve en veiligste laser van het moment: de Clarity II laser.

– Clarity II laserbehandeling

Deze gecombineerde laser (Nd:Yag en Alexandrite) is een absolute doorbraak op het gebied van permanente ontharing. Het is de krachtigste ontharingslaser die er op dit moment bestaat. Vanwege de gecombineerde lasermogelijkheden kan zowel de lichte als de gekleurde huid op een veilige en effectieve manier behandeld worden. De juiste combinatie van de energie die nodig is om elk lasershot goed te laten doordringen in de haarfollikel en een evenwichtige behandeltijd dragen zorg voor de best haalbare resultaten. De Clarity II laser is de enige laser die een constante temperatuurmeting van de huid biedt, waardoor de huid op een veilige manier behandeld kan worden. De koeling van de laser zorgt ervoor dat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Door de unieke IntelliTrak technologie zullen alle haren snel en effectief behandeld kunnen worden waardoor het optimale resultaat bereikt wordt in slechts een aantal behandelingen.

Welk resultaat kan je verwachten?

Als klant mag u een permanente haarreductie verwachten na 4 tot 6 behandelingen. In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn. Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats is niet mogelijk: onder invloed van veranderingen in het lichaam (o.a. hormonale veranderingen) is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.

Heb je verder nog vragen over laserontharing, neem dan gerust contact met ons op!

Klik op prijzen voor de prijzen.

  Vondelstraat 38
  5462 CS, Veghel
info@auraesthetics.nl
  06-46941697
 Whatsapp ons!