Producten
Home

Producten

Producten

Bij aura esthetics werken we met Image Skincare & Casmara alginaat maskers

Waarom Image skincare?

De cosmetische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing.

Image skincare heeft niet alleen sterke peelingen maar ook een reeks van facials, gezichtsbehandelingen die een licht peelende werking hebben. Ze verbeteren zichtbaar en voelbaar de huidconditie. Image skincare facials maken je huid gladder, frisser en stralender!

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kun je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaat maskers zijn een perfecte aansluiting op bijvoorbeeld een peeling, een Image facial treatment, mesotherapy, en microneedling vanwege de lage temperatuur. De huid wordt meteen gekalmeerd. Hierdoor kan het na elke behandeling toegepast worden.

Waarom Casmara alginaat maskers?

Wilt u een Casmara alginaat masker toevoegen aan uw losse huidverbetering behandeling geef dit dan door bij het maken van uw afspraak, hiervoor moeten wij namelijk extra tijd inplannen.

  Vondelstraat 38
  5462 CS, Veghel
  info@auraesthetics.nl
  06-46941697
 Whatsapp ons!