Plasmalift
Home

Plasmalift

Plasmalift

Veilig, geen littekenweefsel en een kort herstel!

Heb je last van overtollig huid in je gezicht of hals? Laat dit veilig verwijderen door middel van de plasmapen. Plasmalift is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie of huidcorrectie! De Plasma Pen kan rimpels, plooitjes en overtollige huidrandjes verminderen/ verwijderen in elk gebied van uw gelaat of lichaam.

Plasma lifting is effectief voor

✓ Boven-en onderooglid correctie zonder chirurgische ingreep
✓ Lifting van hals en kaaklijn
✓ Verminderen van rimpels op o.a. de bovenlip en neus-lippen-plooi
✓ Verminderen van littekenweefsel
✓ Verwijderen van oneffenheden
✓ Herstellen van xanthelasma
✓ Verhelpen van vocht onder de ogen
✓ Acne littekens

Voordelen van de behandeling
✓ Direct resultaat
✓ Snelle behandeling
✓ Geen operatie
✓ Korte herstelperiode
✓ Meerdere herhalingen mogelijk
✓ Vanaf 18 jaar mogelijk

Wat is de werking van het apparaat?

De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. Het maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct resultaat.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zullen er voor-foto’s gemaakt worden. Zodat na de behandeling het behaalde resultaat goed in beeld kan worden gebracht. Hierna wordt er een verdovingscrème aangebracht, welke er voor zorgt dat de oppervlakkige huidlaag verdoofd word. Het behaalde resultaat is direct zichtbaar en zal in kaart worden gebracht door het opnieuw maken van foto’s.

De aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels zal gedurende 3 maanden na de behandeling in gang worden gezet. 3 maanden na de eerste behandeling zal dan ook een controle afspraak gepland worden en kan de nabehandeling plaatsvinden.

Benodigde aantal behandelingen

Na de eerste behandeling volgt er een nabehandeling, deze nabehandeling zit bij de prijs van de eerste behandeling inbegrepen. Er moet minimaal 3 maanden tussen de behandelingen zitten. Afhankelijk van de indicatie kan er een derde behandeling uitgevoerd worden.

Wat zie je aan de huid direct na de behandeling? / Nazorg

Na de behandeling treedt er direct roodheid op. De puntjes die gezet zijn zullen zichtbaar zijn als donkere puntjes. Na twee dagen is het gebied opgezwollen wat ongeveer na 3-5 dagen gaat slinken. De donkere puntjes worden korstjes en zullen er vanzelf afvallen. Dit duurt ongeveer 10 dagen. Onder deze korstjes zit nieuwe, licht roze, huid. Het is erg belangrijk om deze huid goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf, denk hierbij met name aan het UV-licht. Je krijgt nazorg instructies mee voor thuis.

Contra-indicaties

✓ Zwangerschap
✓ Actieve herpes
✓ Zeer zware acne
✓ Fillers (in de afgelopen 2 maanden)
✓ Afwijkingen oogspieren
✓ HIV Positief
✓ Hepatitis
✓ Warmte allergie (geen zonneallergie!)
✓ Cortisontabletten/ zalf gebruik in de afgelopen 6 maanden
✓ Kanker
✓ Auto Immuunziekte
✓ Epilepsie

  Vondelstraat 38
  5462 CS, Veghel
  info@auraesthetics.nl
  06-46941697
 Whatsapp ons!