Mesotherapy
Home

Mesotherapie

Mesotherapie

Mesotherapie is een preventieve behandeling tegen huidveroudering en bij haaruitval is het een stimulans tot nieuwe haargroei.
Deze natuurlijke behandeling zorgt namelijk voor een goede dieptevoeding. Zo zijn er minder droge lijntjes zichtbaar. En is de huidstructuur zichtbaar verfijnd. Maximale voeding wordt toegediend. De haarzakjes worden gevoed. De tekorten worden aangevuld met vitaminen, mineralen en hyaluronzuur.

Beginnen je wangen aan volume te verliezen? Last van droogte rimpeltjes? Oogt je huid dof? Heb je last van haaruitval? Kortom: ben je toe aan een boost van de huid?

Kies voor Mesotherapie een oppepper van je gezicht, hals, decolleté en haarzakjes. En dat op natuurlijke en veilige wijze!

Door middel van kleine prikjes in de huid met de Mesogun wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De basis van de vloeistof is hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Mesotherapie zorgt er daarnaast voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Bij iedereen zal in de loop der tijd de huid van het gezicht en de hals verouderen, wat zich uit in kleine rimpels of lijntjes door het verlies van de elasticiteit van de huid. Wordt er niets aan gedaan dan worden de rimpels dieper en verslapt de huid verder.

Huidreactie

Na de mesotherapie behandeling ziet de huid er wat licht rood uit en voelt strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan.

De duur van de behandeling: 60 tot 90 minuten (inclusief reinigen en een verkoelende masker)

Voor een optimaal resultaat:
Skinbooster
3 behandelingen * Interval 2 weken
Anti – aging  6 behandelingen * Interval 2/4 weken

Mesotherapie is effectief voor
✓ Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
✓ Huidveroudering
✓ Hydratatie en huidverbetering (booster)
✓ Doffe huid, bijvoorbeeld door roken
✓ Bij haaruitval is het een stimulans tot nieuwe haargroei

Contra-indicaties
✓ Zwangerschap
✓ Borstvoeding
✓ Hart of vaatziektes
✓ Huidinfectie / schimmel infectie
✓ Actieve koortslip
✓ Bij gebruik van medicijnen / zalfjes
✓ Epilepsie
✓ Botox en fillers moet 3 weken tussen zitten
✓ Kanker
✓ Bij gebruik van roaccutane, vitamine a creme of andere voorgeschreven middelen voor je huid

Het verschil tussen microneedling en mesotherapie:
Bij microneedling wordt uitgegaan van het zelf opbouwend vermogen van de huid, je huid gaat zelf het collageen en elastine aanvullen, het resultaat bouw je op met een kuur en werkt nog een aantal maanden na.
Bij mesotherapie gaan we door middel van de hyaluron ook de rimpeltjes en lijntjes opvullen met een stof van buitenaf: het hyaluronzuur.
Vaak worden deze behandelingen ook gecombineerd zodat je een nog beter effect gaat krijgen. We werken niet op de huid maar in de huid.  De op gang gekomen bloedcirculatie zorgt ervoor dat de afvalstoffen eenvoudig worden afgevoerd.

  Vondelstraat 38
  5462 CS, Veghel
  info@auraesthetics.nl
  06-46941697
 Whatsapp ons!